abby_car.png

ABBYCAR leiebil

Gratis avbestilling og ingen skjulte kostnader
24-timers / dagsstøtte og live chat
Rask og sikre betalingsmetoder
Null provisjoner på kortbetalinger

Bilutleie med ABBYCAR

Abbycar er et av bilutleiefirmaene som kan sammenlignes når du velger gocarrental.no, portalen dedikert til de som ønsker å leie bil av både private og forretningsmessige årsaker. Abbycar er et bilutleiefirma som kan velges både i første og andre tilfelle.

Historien begynte i 1983, med åpningen av et selskap kalt Olympic Car Rentals. Over tid har virksomheten vokst betraktelig og bilutleiefirmaet har posisjonert seg i markedet som en stor aktør på nasjonalt nivå. Faktisk, basert på Kypros, fokuserer selskapet hovedsakelig på det greske markedet. For å spore noen fremtredende stadier av historien, for eksempel, er det mulig å huske at gruppen i 2007 opererte med rundt 100 biler bare på øya Kreta.

Året etter finner sted åpningen av to filialer på flyplassene i Heraklion og Chania. I dag har bilutleiefirmaet Abbycar to hovedkvarter på flere hundre kvadratmeter på flyplassen i Athen.

Abbycars flåte

Abbycar er et bilutleiefirma med 30 års historie bak seg og preget av muligheten for å leie forskjellige typer kjøretøy. Familiebiler kan leies, samt luksusbiler og minibusser for spesielt krevende forretnings- eller reisebehov.

Med Abbycar-flåten kan du velge mellom ulike løsninger og prisklasser. Selskapet er også til stede på de viktigste sosiale nettverkene, har flere partnere som optimaliserer tjenesten og lar deg dra nytte av attraktive priser for bestillinger i siste øyeblikk.

Globale rangeringer for ABBYCAR

ABBYCAR er til stede på 25 destinasjoner. Basert på de lokale anmeldelsene, er deres gjennomsnittlige kundevurdering 7.7/10.

Customer Kundevurdering

ABBYCAR

7.7/10

Average Wait Minutes Gjennomsnittlig ventetid er 21 minutter

7.5 /10 Samlet verdi for pengene
7.7 /10 Renslighet av bilen
7.6 /10 Service på leiebordet
7.6 /10 Bilutleie pick-up prosess
8.0 /10 Bilutleie drop-off prosess