ace.png

ACE RENT A CAR leiebil

Gratis avbestilling og ingen skjulte kostnader
24-timers / dagsstøtte og live chat
Rask og sikre betalingsmetoder
Null provisjoner på kortbetalinger

Bilutleie med ACE RENT A CAR

Bilutleie er en veldig nyttig løsning for reisende. Det spiller ingen rolle om han gjør det for forretninger eller personlig fornøyelse. Det som betyr noe er å ha muligheten til å bevege seg fritt med en personlig bil. Takket være nettet er det et spørsmål om minutter å finne den bilen som passer best for dine behov. Verktøy som gocarrental.no lar deg faktisk sammenligne ulike selskaper, sammenligne prisene de bruker og velge den bilen som passer best for dine behov.

Blant selskapene som tas i betraktning er det også mulig å huske Ace Rent a Car. Denne virkeligheten har vært et referansepunkt siden 1966 og har mer enn 350 steder rundt om i verden. De aktuelle kontorene ligger i USA i byer som Long Beach, Los Angeles, San Diego, Sacramento, San Jose.

De andre landene i verden hvor du kan finne Ace Rent a Car-kontorer er Albania (det aktuelle selskapet har kontor i Tirana), men også Antigua og Barbuda, Aruba, Canada, Chile.

Tilbudet for de som ønsker å leie kjøretøy er veldig bredt. Vi går fra forskjellige bilmodeller, opp til varebiler, SUVer og spesialbiler.

Ace Rent a Bilflåte

Ace Rent a Car-flåten inkluderer flere alternativer. Disse inkluderer Citroen C3, men også kompakte biler som Citroen C-Elysee. Valget inkluderer også biler i full størrelse, for eksempel Renault Latitude eller lignende biler.

Fortsetter du med listen over tilgjengelige alternativer, er det også mulig å inkludere premiumbiler, for eksempel Peugeot 508 2.8. De som ønsker å velge økonomiske alternativer, kan velge biler som Opel Corsa, Dacia Logan og Chevrolet Avreo. Som allerede nevnt er standard SUVer også tilgjengelige, for eksempel Opel Antara.