ada.png

ADA leiebil

Gratis avbestilling og ingen skjulte kostnader
24-timers / dagsstøtte og live chat
Rask og sikre betalingsmetoder
Null provisjoner på kortbetalinger

Bilutleie med ADA

Ada er et av de mange internasjonale selskapene du kan velge takket være gocarrental.no, den ideelle priskomparatoren for de som ønsker å leie et kjøretøy av både forretningsmessige og private grunner og på få sekunder finne den mest passende prisen for sine egne behov.

Når du har funnet riktig bil, må du bare bestille og hente bilen din på det valgte kontoret rundt om i verden. Hvis du leter etter denne utvilsomme bekvemmeligheten, kan du på gocarrental.no finne alle referansene til Ada, et ledende selskap innen bilutleie i Frankrike.

Med mer enn 480 filialer lokalisert over hele landet, er Ada et grunnleggende referansepunkt både for de som ønsker å leie biler for forretninger og for de som leter etter det ideelle kjøretøyet for ferien.

Blant Ada-kontorstedene kan vi finne byer som Paris. Bare i denne hovedstaden er det mulig å velge mellom 19 forskjellige kontorer, betraktet som en strategisk beliggenhet for internasjonal turisme. Ada er også til stede forskjellige steder på Korsika, som Bastia og Ajaccio. Fortsetter vi med listen over steder der Ada-filialer kan bli funnet, finner vi Toulouse, Lyon, Nice, Montpellier, Lille.

Adas flåte

Flåten til Ada, et bilutleiefirma som kan velges på gocarrental.no, inkluderer mange kjøretøy. I denne kategorien er det mulig å inkludere biler fra Renault-serien, men også Fiat, Mercedes, Opel og Smart-biler.

Blant bilene som er tilgjengelige i Adas flåte finner vi også Citroen-biler, BMW-biler og Peugeot-biler. Når det gjelder typene, minner vi deg om at det er mulig å leie fra familie- til forretningsbiler, fra varebiler til lastebiler.

Vi avslutter med å huske at Ada-biler også kan leies av 18 åringer i besittelse av førerkort, og at den som vil, også kan leie tohjulede kjøretøy.