aircar.png

AIRCAR leiebil

Gratis avbestilling og ingen skjulte kostnader
24-timers / dagsstøtte og live chat
Rask og sikre betalingsmetoder
Null provisjoner på kortbetalinger

Bilutleie med AIRCAR

Aircar Car Rental er et av de internasjonalt anerkjente bilutleiefirmaene som kan sammenlignes takket være gocarrental.no. Denne søkemotoren lar deg sammenligne tilbudene fra mange internasjonale selskaper, på en klar og enkel måte. Blant løsningene som er tilgjengelige, er det enkelt å finne den som passer best for dine behov, enten de er relatert til forretnings- eller reiselivsformål.

Aircar Car Rental, som allerede nevnt, er et av selskapene du bør ta hensyn til. Med mer enn 10 års erfaring bak, opererer dette selskapet hovedsakelig på marokkansk territorium. Aircar gjør 14 byråer tilgjengelig for brukere der det er mulig å hente det leide kjøretøyet. De nevnte finnes både i byen og på de viktigste flyplassene i landet. Åpenbart er selskapets flåte veldig variert og lar deg velge biler i tråd med de nyeste tekniske innovasjonene.

Aircar Bilutleie bilutleiefirma flåte

Bilflåten til bilutleiefirmaet Aircar Car Rental inkluderer flere kjøretøy. Blant disse er det mulig å huske biler som Suzuky Celerio, men også biler som Hyundai I10. KIA Picanto og Dacia Logan Basic kan også inkluderes i flåten til dette Marokko bilutleiefirmaet.

Å huske er også muligheten til å leie Dacia Sandero og Dacia Dokker. Bilparken inneholder også større løsninger, for eksempel Renault Kangoo. Byråene som det er mulig å hente det leide kjøretøyet fra, ligger i sentrum av Casablanca så vel som inne på flyplassen i Marrakech. Et Aircar Bilutleiefirma er også til stede i sentrum av Fès.

Globale rangeringer for AIRCAR

AIRCAR er til stede på 9 destinasjoner. Basert på de lokale anmeldelsene, er deres gjennomsnittlige kundevurdering 8.3/10.

Customer Kundevurdering

AIRCAR

8.3/10

Average Wait Minutes Gjennomsnittlig ventetid er 24 minutter

7.9 /10 Samlet verdi for pengene
8.1 /10 Renslighet av bilen
8.4 /10 Service på leiebordet
8.5 /10 Bilutleie pick-up prosess
8.5 /10 Bilutleie drop-off prosess