alamo.png

ALAMO leiebil

Gratis avbestilling og ingen skjulte kostnader
24-timers / dagsstøtte og live chat
Rask og sikre betalingsmetoder
Null provisjoner på kortbetalinger

Bilutleie med ALAMO

Alamo Rent a Car er et av bilutleiefirmaene du kan velge når du konsulterer gocarrental.no, søkemotoren dedikert til de som ønsker å leie bil av personlige eller forretningsmessige årsaker. Historien til Alamo Rent a Car begynner i 1974 i Florida. Ting var veldig annerledes da enn i dag. Faktisk hadde selskapet en flåte på bare 1000 biler. På 1980-tallet kom øyeblikket med stor vekst for Alamo Rent a Car.

Selskapet skiller seg ut på global skala på grunn av de mange teknologiske innovasjonene, primært rettet mot å gjøre leieprosessen raskere. I 1988 lanserte selskapet en svært ambisiøs internasjonal ekspansjonsplan. Faktisk sammenfaller det nettopp nevnte året med den offisielle opprettelsen av Alamo International Operations. Dette svært viktige vendepunktet i historien til bilutleiefirmaet Alamo Rent a Car er også markert med åpningen av byråer på flyplassene i Gatwick og Heathrow, de to flyplassene i London.

90-tallet er i stedet preget av åpning av kontorer på flyplassene i Frankfurt, München og Brussel. Samtidig opplever selskapet en konstant ekspansjonsprosess i Storbritannia. Gjennom årene har selskapet vokst betydelig. Etter å ha landet i Portugal og Hellas, er Alamo Rent a Car i dag en ledende internasjonal realitet, med mer enn 180 000 biler tilgjengelig for kundene.

Flåten til Alamo Rent a Car

Bilutleiefirmaet Alamo Rent a Car har en flåte preget av biler av forskjellige typer. I denne kategorien er det mulig å inkludere Standard Elite-biler, for eksempel Audi A3 og lignende biler. Det er klart at utvalget av tilgjengelige kjøretøy inkluderer mange andre løsninger. Blant disse er det mulig å huske Premium-bilene, for eksempel Chevrolet Impala.

Ekstra kostnader Infographic.

Globale rangeringer for ALAMO

ALAMO er til stede på 362 destinasjoner. Basert på de lokale anmeldelsene, er deres gjennomsnittlige kundevurdering 8.1/10.

Customer Kundevurdering

ALAMO

8.1/10

Average Wait Minutes Gjennomsnittlig ventetid er 20 minutter

7.7 /10 Samlet verdi for pengene
8.4 /10 Renslighet av bilen
8.2 /10 Service på leiebordet
8.0 /10 Bilutleie pick-up prosess
8.5 /10 Bilutleie drop-off prosess