arnold_clark.png

ARNOLD CLARK CAR & VAN leiebil

Gratis avbestilling og ingen skjulte kostnader
24-timers / dagsstøtte og live chat
Rask og sikre betalingsmetoder
Null provisjoner på kortbetalinger

Bilutleie med ARNOLD CLARK CAR & VAN

I dag er det en stor fordel å ha en bil som kan brukes uten begrensninger. Dette gjelder både når du reiser for turisme og når du reiser verden rundt av forretningsmessige årsaker. La oss innse det: å leie en bil raskt og til den beste prisen er en flott ting! Hvordan gjøre det? Med nettressurser som gocarrental.no, en portal som sammenligner prisene til mange selskaper.

Blant disse kan du også inkludere Arnold Clark Car & Van. Dette selskapet er en del av Arnold Clark-gruppen, den største uavhengige referansen i Europa når det gjelder leiebil.

Historien om denne virkeligheten begynte i 1963 med bare 12 biler. I dag, med mer enn 35 filialer over hele Storbritannia, tilbyr merket førsteklasses bilutleietjenester og blir verdsatt av kunder over hele verden.

Bare for å gi noen tall på suksessen til dette selskapet, la oss huske at bilene kjører rundt 38 millioner miles i året. Et godt antall, ingen tvil om det!

Flåten av Arnold Clark Car & Van

Flåten til Arnold Clark Car & Van, et bilutleiefirma som kan velges på nettstedet gocarrental.no, inkluderer mange kjøretøy. Disse inkluderer budsjettbiler som Vauxhall Adam eller lignende biler, for ikke å nevne 5-dørs biler som Vauxhall Corsa.

Fortsetter du med listen over biler som kan leies takket være Arnold Clark Car & Van, er det mulig å inkludere mellomstore biler som Vauxhall Astra eller SUVer som Hyundai Tucson. Dette selskapet gjør også biler som Ford Mondeo, Kia Sportage og Hyundai i30 tilgjengelig for brukere.

Globale rangeringer for ARNOLD CLARK CAR & VAN

ARNOLD CLARK CAR & VAN er til stede på 18 destinasjoner. Basert på de lokale anmeldelsene, er deres gjennomsnittlige kundevurdering 8.5/10.

Customer Kundevurdering

ARNOLD CLARK CAR & VAN

8.5/10

Average Wait Minutes Gjennomsnittlig ventetid er 23 minutter

7.9 /10 Samlet verdi for pengene
8.9 /10 Renslighet av bilen
8.9 /10 Service på leiebordet
7.9 /10 Bilutleie pick-up prosess
8.8 /10 Bilutleie drop-off prosess