atesa.png

ATESA ENTERPRISE leiebil

Gratis avbestilling og ingen skjulte kostnader
24-timers / dagsstøtte og live chat
Rask og sikre betalingsmetoder
Null provisjoner på kortbetalinger

Bilutleie med ATESA ENTERPRISE

Atesa Enterprise er et spansk bilutleiefirma spredt over hele verden som er mulig å velge takket være gocarrental.no. Dette nettstedet lar deg finne kjøretøyet som best passer dine behov blant mange alternativer med forskjellig pris og modell. Selvfølgelig kan du også velge mellom mange andre selskaper, men Atesa Enterprise er en av de beste!.

Selskapets historie er en sann vei til suksess. Det hele startet i 1957, med stiftelsen av selskapet. I dag er gruppens betydning ubestridelig. Faktisk har Atesa Enterprise mange kontorer og en betydelig flåte i mange land.

Tjenestene som er tilgjengelige for Atesa Enterprise-kundene er varierte. Det er mulig å leie varebiler, pickuper, bybiler og luksusbiler. Takket være forretningspakken kan du velge ad hoc-løsninger for selskaper.

Dette bilutleiefirmaet, tilgjengelig via nettstedet gocarrental.no, er til stede i 30 land. Det er 7.200 kontorer over hele verden. Dette garanterer utbredt bistand i forskjellige områder av verden. Også verdt å nevne er oppmerksomheten som selskapet bruker på bærekraft, ansett som en av de viktigste forretningsmidler over hele verden.

Atesa Enterprise-flåte

Atesa Enterprise-flåten inkluderer flere kjøretøy, som varierer i daglig pris og type. Alternativene inkluderer også premiumbiler, for eksempel Audi A5. Også verdt å nevne er muligheten for å leie minibiler, for eksempel Toyota Aigo. Alternativene som er tilgjengelige for de som leter etter en leiebil med Atesa Enterprise inkluderer også kompakte biler, for eksempel Volkswagen Golfo.

Hva skal jeg si i stedet om muligheten for å velge biler som Seat Ibiza og Ford Fiesta? Flåten er veldig stor, og det er mulig å finne alternativer for enhver smak og budsjett.