AUTOCANDIA leiebil

Gratis avbestilling og ingen skjulte kostnader
24-timers / dagsstøtte og live chat
Rask og sikre betalingsmetoder
Null provisjoner på kortbetalinger

Bilutleie med AUTOCANDIA

Autocandia er et av bilutleiefirmaene du kan velge takket være gocarrental.no, katalogen som lar deg finne den bilen som passer best for dine behov rundt om i verden og leie den med noen få klikk. De valgte kjøretøyene kan deretter hentes på flyplasser eller kontorer i nærheten av de viktigste jernbanestasjonene.

Autocandia, som allerede nevnt, er et av de mange internasjonale selskapene som er tilgjengelige. Datterselskap av K. Badouvas S.A, det har vært aktivt i mer enn 30 år på det greske territoriet.

Dette selskapet, et av de største i Hellas, har en flåte på mer enn 400 biler. Hovedkontoret ligger i Heraklion (Hellas). Autocandia tilbyr et bredt spekter av løsninger, blant annet er det mulig å inkludere kjøretøy dedikert til turister som drar til Hellas for å utforske skjønnhetene på øyene og fastlandet.

Selskapets kontorer ligger i Athen og Thessalonica, men også på noen øyer som Rhodos, Korfu og Thasos. Som allerede nevnt er valget av kjøretøy veldig stort. Vi går fra de enkleste og minste bilene til luksusløsninger.

Autocandia Fleet

Autocandia bilflåten, et bilutleiefirma tilgjengelig blant gocarrental.no tilbudene, inkluderer kjøretøy som Skoda Fabia, Citroen C1, Citroen C3, Fiat Tipo, Fiat 500 L, Skoda Octavia, Fiat Punto Evo Auto, Suzuky Ginmy, Fiat 500 Cabrio, Fiat Doblo, Fiat Scudo.

Utvalget av tilgjengelige kjøretøy er preget av tilstedeværelsen av andre løsninger, for eksempel Jeep Renegade, Lancia Y, Skoda Fabia, Skoda Citigo, Toyota Auris, Fiat Grande Punto, Citroen Xsara Picasso, Skoda Octavia, Skoda Rapid, Fiat 500 L.

Leiebiler kan hentes på kontorene i Thessalonica, Korfu, Zakynthos, Athen, Mytilene.