autojet.png

AUTOJET leiebil

Gratis avbestilling og ingen skjulte kostnader
24-timers / dagsstøtte og live chat
Rask og sikre betalingsmetoder
Null provisjoner på kortbetalinger

Bilutleie med AUTOJET

I dag er reise for forretninger og fornøyelser den daglige rutinen for mange mennesker. Uansett årsak til å reise, er det ubestridelig at det er viktig å kunne bevege seg fritt! For å gjøre dette kan du ta leiebil som referansepunkt. Takket være portaler som gocarrental.no er det mulig å velge den bilen som passer best for dine behov med noen få klikk, og sammenligne tilbudene fra forskjellige selskaper over hele verden.

Blant de aktuelle selskapene er det mulig å inkludere Autojet Rent a Car. Dette selskapet har vært på bilutleiemarkedet siden 1989. Selskap av familieopprinnelse, det representerer et svært viktig referansepunkt for transportverdenen på Bulgarias territorium.

Det aktuelle selskapet tilbyr brukerne ulike tjenester. Disse inkluderer bilutleie (produktporteføljen lar deg velge mellom forskjellige typer kjøretøy), men også driftsleasing. Stedene der Autojet Rent a Car-kontorer kan finnes inkluderer nasjonale landemerker som Sofia flyplass, men også Plovdiv flyplass. Kontorene til dette bilutleiefirmaet er også til stede på flyplassene i Vanda og Burgas.

Autojet Leiebilflåte

Autojet Rent a Car-flåten lar deg leie biler som den nye Nissan Qashqai, for ikke å nevne Ducia Duster. Flåten til dette bilutleiefirmaet, inkludert i gocarrental.no tilbudet, inkluderer mange andre biler, som Hyundai I10, Toyota Aygo og Hyundai I20. Fortsetter vi med listen over biler i flåten, minner vi deg om muligheten for å leie biler som Opel Corsa, Renault Clio, Renault Clio Estate, Chevrolet Aveo Sedan og Renault Capture.