autonom.png

AUTONOM leiebil

Gratis avbestilling og ingen skjulte kostnader
24-timers / dagsstøtte og live chat
Rask og sikre betalingsmetoder
Null provisjoner på kortbetalinger

Bilutleie med AUTONOM

Å leie bil for reisende er veldig viktig. Det spiller ingen rolle om du snakker om forretningsreiser eller fritidsreiser. Det som betyr noe er å ha en personlig bil tilgjengelig, som du kan bevege deg fritt med og uten å måtte henvise til tog- og flyplaner. Nettet gir mange nyttige ressurser i denne forbindelse. Blant disse er det mulig å nevne portalen gocarrental.no. Dette nettstedet lar deg sammenligne prisene til mange bilutleiefirmaer over hele verden, og samtidig bestille kjøretøyet raskt og enkelt.

Et av selskapene som vurderes er Autonom. Regnet som det største mobilitetsnettverket på hele Romanias territorium, er det preget av tilstedeværelsen av 43 kontorer på 34 forskjellige steder. Blant disse bør byer som Bucuresti og Jassi nevnes.

I tillegg til Romania har selskapet også kontorer i Ungarn og Serbia. Stiftelsen dateres tilbake til 2006. I mer enn 10 års historie har gruppen møtt behovene til mange kunder, takket være en flåte preget av tilstedeværelsen av mer enn 4000 nye biler. Tjenestene som tilbys inkluderer lang- og korttidsleie, men også driftsleasing.

Autonom Rent a Bilflåte

Autonom Rent a Car, et selskap tilgjengelig på gocarrental.no, har en flåte preget av tilstedeværelsen av mange biler med både automatiske og manuelle girkasser. Blant de aktuelle kjøretøyene er det mulig å nevne Skoda Rapid, Opel Astra og Skoda Octavia. De andre forslagene fra Autonom Rent a Car-flåten inkluderer biler som Toyota Auris, Opel Insignia, Skoda Superb. Vi husker også muligheten for å leie biler som Mercedes A-klasse og BMW 5-serie.

Globale rangeringer for AUTONOM

AUTONOM er til stede på 18 destinasjoner. Basert på de lokale anmeldelsene, er deres gjennomsnittlige kundevurdering 8.8/10.

Customer Kundevurdering

AUTONOM

8.8/10

Average Wait Minutes Gjennomsnittlig ventetid er 15 minutter

9.0 /10 Samlet verdi for pengene
9.2 /10 Renslighet av bilen
8.7 /10 Service på leiebordet
8.8 /10 Bilutleie pick-up prosess
8.7 /10 Bilutleie drop-off prosess