AUTOS VALLS leiebil

Gratis avbestilling og ingen skjulte kostnader
24-timers / dagsstøtte og live chat
Rask og sikre betalingsmetoder
Null provisjoner på kortbetalinger

Bilutleie med AUTOS VALLS

I dag, i den globaliserte verden vi reiser i, er det veldig viktig å reise raskt og trygt. For å gjøre dette er det først og fremst nødvendig å bevege seg lett, uten å være for begrenset til tidsplaner og forsinkelser. En god måte å gjøre dette på er ved å velge leiebil. Uansett hvor du er i verden, er det en stor fordel å ha en personlig bil tilgjengelig for å bevege deg rundt til enhver tid.

Videre, via nettet, kan du velge kjøretøyet som best passer dine behov på noen få sekunder. En gyldig løsning i denne forbindelse er portalen gocarrental.no, som lar deg undersøke prisene til mange selskaper over hele verden. Blant disse er det også mulig å huske Autos Valls. Dette bilutleiefirmaet er et tiår langt referansepunkt på Menorcas territorium.

Dette selskapet har 15 kontorer spredt over hele øya. Det lar deg leie ikke bare biler, men også cabrioleter, motorsykler, scootere og varebiler. Takket være de aktuelle midlene er det mulig å nå på kort tid og de vakreste strendene på Menorca, et biosfærereservat og perle av Balearene.

Brukere kan også hente bilen når de vil i havnene Mahon og Ciutadella. Bilen kan returneres til Menorca flyplass.

Flåten av Autos Valls

Autos Valls-flåten er preget av tilstedeværelsen av mange biler. Blant disse er det mulig å inkludere kjøretøy som Fiat 500, men også biler som Fiat New Panda og lignende maskiner.

Fortsetter vi med listen over biler som er en del av Autos Valls-flåten, et av de mange selskapene som kan velges takket være gocarrental.no, er det også mulig å huske biler som Seat Ibiza, Seat Leon og Opel Combo. Det minorkanske bilutleiefirmaet lar deg også leie biler som Nissan Juke og Audi Q2.