auto-union.png

AUTOUNION leiebil

Gratis avbestilling og ingen skjulte kostnader
24-timers / dagsstøtte og live chat
Rask og sikre betalingsmetoder
Null provisjoner på kortbetalinger

Bilutleie med AUTOUNION

AutoUnion Bilutleie er et av selskapene som kan sammenlignes når du bruker gocarrental.no. Denne søkemotoren lar deg velge den beste bilen for dine behov til den beste prisen. Forretningsløsninger kan bli funnet, så vel som alternativer for et forbrukerklientell. AutoUnion er et bilutleiefirma som lar deg leie biler i Hellas til svært lave priser.

På markedet i mer enn 30 år er bilutleiefirmaet Union Car Rental basert i Athen. Den er i dag til stede på 400 steder i Hellas både på fastlandet og på øyene. Flåten til dette bilutleiefirmaet består av mer enn 6000 biler. I den aktuelle kategorien er det mulig å inkludere forskjellige typer kjøretøy. Disse inkluderer 4x4 biler, minibusser og MPV-er.

Bilene og varebilene kan hentes på ethvert firmakontor. Blant de tilgjengelige stedene er det mulig å nevne Thessalonica, Zakynthos, Korfu og Parga.

Union Car Rental flåte

Union Car Rental-flåten er veldig variert. Blant de tilgjengelige bilene er det mulig å inkludere Citroen C1 5-dørs, Fiat Cabrio 500c, Fiat Panda 5-dørs. Blant bilene som kan leies takket være bilutleiefirmaet Union Rent a Car er det også Toyota Yaris. For tre-dørs biler er det mulig å huske Opel Corsa og Nissan Note.

Når vi går tilbake til 5-dørs bilene som kan leies takket være AutoUnion Rental a Car, vil vi nevne de største som Nissan Note, VW Polo, Fiat Grande Punto, Ford Focus og Hyundai i30.