avantcar.png

AVANT CAR leiebil

Gratis avbestilling og ingen skjulte kostnader
24-timers / dagsstøtte og live chat
Rask og sikre betalingsmetoder
Null provisjoner på kortbetalinger

Bilutleie med AVANT CAR

Avant Car er et bilutleiefirma hvis priser kan analyseres takket være gocarrental.no, en portal som sammenligner kostnadene til mange bilutleiefirmaer over hele verden, slik at kunden kan velge den løsningen som best passer deres behov.

I dag er bilutleie en grunnleggende ressurs for både enkeltpersoner og selskaper som takket være teknologi kan finne det beste alternativet på få sekunder. Blant løsningene som er tilgjengelige i disse tilfellene, kan Avant Car nevnes som en av de billigste og mest pålitelige. Grunnlagt i 2010 på Ibiza, med sikte på å dekke de lokale behovene i forhold til biler og mopeder, satte dette selskapet umiddelbart kundetilfredshet i sentrum.

Utvalget av tilgjengelige kjøretøy var umiddelbart veldig bredt, med det spesifikke målet å gi kunden et veldig bredt utvalg. Selskapet oppfyller brukernes behov ved også å tilby et betydelig alternativ til scootere og motorsykler, hyggelige kjøretøy for en tur på steder som Ibiza, for best å nyte sin naturalistiske skjønnhet.

Avant Bilpark

La oss nå snakke om Avant Car-flåten som inkluderer biler som Fiat Panda, men også biler som Citroen C3 AirCross. Listen over bilparken til Avant Car, bilutleiefirmaet som er tilgjengelig på gocarrental.no, inneholder også andre alternativer. Blant disse kan vi også huske Peugeot 2008.

Det aktuelle selskapet tilbyr også en luksusbilutleietjeneste. Dette er helt klart en førsteklasses tjeneste, designet for et klientell på høyt nivå som besøker de mest eksklusive klubbene på øya. Også verdt å nevne er utleie av SUVer, muligheten for å leie nyttekjøretøy, men også minibusser og 4x4-kjøretøy.

Globale rangeringer for AVANT CAR

AVANT CAR er til stede på 7 destinasjoner. Basert på de lokale anmeldelsene, er deres gjennomsnittlige kundevurdering 8.2/10.

Customer Kundevurdering

AVANT CAR

8.2/10

Average Wait Minutes Gjennomsnittlig ventetid er 18 minutter

7.5 /10 Samlet verdi for pengene
8.8 /10 Renslighet av bilen
8.1 /10 Service på leiebordet
8.2 /10 Bilutleie pick-up prosess
8.5 /10 Bilutleie drop-off prosess