avis.png

AVIS leiebil

Gratis avbestilling og ingen skjulte kostnader
24-timers / dagsstøtte og live chat
Rask og sikre betalingsmetoder
Null provisjoner på kortbetalinger

Bilutleie med AVIS

Å leie bil med Avis er et valg tilgjengelig for de som velger å benytte seg av tjenestene til gocarrental.no portalen. I dette tilfellet står vi overfor et av de historiske selskapene i bilutleieverdenen. For å forstå litt mer om historien må vi gå tilbake i tid til året 1946, da Warren Avis åpnet gruppens første leiebil. Hvor nøyaktig? På Willow Run flyplass i Detroit. Da hadde ting selvfølgelig en helt annen dimensjon enn de er i dag.

Flåten til bilutleiefirmaet Avis var faktisk bare preget av tre kjøretøy. I dag er situasjonen veldig annerledes: Avis er et av de mest aktive bilutleiefirmaene i verden, til stede på 5000 steder og i 165 land rundt om i verden. Det tok litt tid å komme til denne tidsutvidelsen! Etter starten av 1946 begynte ting faktisk å ta en internasjonal vending i 1953, da Avis begynte å åpne noen datterselskaper av konsernet i Europa, Canada og Mexico.

Nøyaktig 10 år senere dateres det som regnes som et av de mest effektive reklameslagordene gjennom tidene tilbake til den berømte setningen «Vi er bare nr. 2. Vi prøver hardere».

De andre stadiene i Avis historie

Historien til bilutleiefirmaet Avis består åpenbart av andre viktige milepæler, som har vært avgjørende for opprettelsen av den store gruppen vi har å gjøre med i dag. Blant disse er det mulig å huske årene siden 1965, da bilutleiefirmaet utvidet seg som brann ved å åpne filialer i Europa, Afrika og Midtøsten.

På 1970-tallet ble Avis et av de ledende bilutleiefirmaene på det europeiske markedet. I dag, blant internasjonale priser knyttet til både kvaliteten på tjenester og kommunikasjon, er Avis bekreftet som et av de ledende navnene for de som ønsker å leie biler over hele verden for både personlige og bedriftsformål.

Globale rangeringer for AVIS

AVIS er til stede på 1,121 destinasjoner. Basert på de lokale anmeldelsene, er deres gjennomsnittlige kundevurdering 7.9/10.

Customer Kundevurdering

AVIS

7.9/10

Average Wait Minutes Gjennomsnittlig ventetid er 18 minutter

7.3 /10 Samlet verdi for pengene
8.0 /10 Renslighet av bilen
7.9 /10 Service på leiebordet
7.7 /10 Bilutleie pick-up prosess
8.4 /10 Bilutleie drop-off prosess

AVIS mest populære destinasjoner