Leiebil i Sandnes

Ingen avgifter og beste pris på økonomi, luksus, 7-9 seters biler og mer
https://static.digitaltravelcdn.com/destinations/sandnes.jpg
Hertz
InterRent
Europcar
Enterprise
Budget
Avis
Alamo
Thrifty
Anmeldelser 55,431 • Utmerket
anmeldelser 4.5 stars
Gratis avbestilling og ingen skjulte kostnader
24-timers / dagsstøtte og live chat
Rask og sikre betalingsmetoder
Null provisjoner på kortbetalinger

Sammenlign og spar penger på leiebil i Sandnes

Nærmeste flyplass til Sandnes ligger i Stavanger, kun en 15 minutters kjøretur unna. Det lønner seg altså allerede fra dag 1 å ha en leiebil tilgjengelig, dersom man drar på besøk til Sandnes. På GoCarRental.com kan du enkelt se hvilke muligheter du har for å leie leiebil i Sandnes. Blant annet Hertz, Enterprise, og Sixt kan tilby gode tilbud på leiebil under oppholdet ditt. Ta en tur innom nettsiden for å enkelt sammenligne pris og tilgjengelighet, i tillegg til at du får en enkel oversikt over hvor du kan plukke opp bilen. Det kan anbefales å bestille bil på forhånd, siden det ikke er sikkert at det er noen igjen på kort varsel, og man helst ikke vil være strandet i Sandnes uten bil.

Ting å gjøre i Sandnes

Sandnes har mye å by besøkende, spesielt dersom man er litt friluftsinteressert. Det er mange fine turmuligheter i området, som for eksempel en tur opp til Dalsnuten, der utsikten er storslått. Dersom man har med seg sykkel, er det flott å ta en tur til Jæren, et område som er kjent for sin unike natur og gode sykkelforhold. Enda et alternativ for fremkomstmiddel er Islandshest på Tryggvi Islandshestgård! Her tilbys det turer for alle aldre og nivåer. Om man heller vil tilbringe et par timer innendørs, kan en tur til Vitenfabrikken anbefales.

Topp 3 ting å se i Sandnes

  • Dalsnuten
  • Jæren
  • Vitenfabrikken

I kjøreavstand rundt Sandnes

Dersom man har tilgang til bil, kan man også nyte en del ting som ligger strødd rundt omkring i området rundt Sandnes. En del fine fotturer har startpunkt et stykke utenfor byen, så her bør man ta bilen så man ikke kaster bort tid som kunne vært brukt på et flott stykke natur i stedet. Man kan også dra til besøksgården Soma gård for å ta del i en rekke aktiviteter som høyhopping, hesteridning, og kjøre traktor.  

Topp pickup -poeng rundt Sandnes

Oppdag de nyeste leiebilene

Abonner på vårt nyhetsbrev